voorbeelden

verschillende mogelijkheden

Alle tekeningen worden naar wens gemaakt. Geen tekening is dus hetzelfde. 
Om je een indruk te geven hoe jouw Gevelkiekje eruit kan komen te zien, laat ik je hier enkele voorbeelden zien. Tekenen kan met verschillende materialen en dat zie je terug in de voorbeelden. Zo kun je kiezen voor een tekening in zwart-wit of juist met heel veel kleur. Het is allemaal mogelijk. Ook kun je voor de optie kiezen om jouw Gevelkiekje in te lijsten. Ik bied 3 kleuren lijsten aan in formaat 30 x 40 cm. Alle lijsten hebben een mooi passe partout om de tekening nèt een beetje meer accent te geven.  
Meer inspiratie nodig? Bekijk dan de portfolio-pagina.

verschillende stijlen

alcoholmarkers

Dit Gevelkiekje is getekend met fineliner en ingekleurd met alcoholmarkers voor een intensief kleureffect.


pen- met potloodtekening

Een Gevelkiekje in zwart-wit geeft een mooi rustiek effect.

houtskool in sepia

Dit pandje is al heel oud. Om dit te benadrukken heb ik ervoor gekozen deze in sepia (donkerbruin houtskool) te tekenen voor een verouderd effect. Leuk Gevelkiekje toch?

pentekening

Een strakke lijnentekening van een skyline of pand heeft een moderne look. Heel trendy in strak interieur. 

jouw gevelkiekje ingelijst? 
kies voor één van de opties:

bruine lijst

Deze lijst heeft een mooie houtlook met een crème-wit passe partout. In de rand van de lijst is een reliëf aangebracht. De tekening wordt beschermd door een glasplaat. De lijst is zowel horizontaal als verticaal op te hangen door de twee ophanghaakjes aan de achterkant. 

witte lijst

Deze lijst is van hoogglans kunststof met
een mooi reliëf in de rand. Aan de achterkant zijn twee ophanghaakjes bevestigd, waardoor de tekening horizontaal als verticaal op gehangen kan worden. Het passe
partout is zwart. De glasplaat beschermd jouw Gevelkiekje.

zwarte lijst

Deze zwarte hoogglans lijst heeft een erg chique uitstraling. Het zwarte passe partout geeft deze lijst veel karakter. Ook deze lijst heeft een mooi reliëf in de rand en is horizontaal en verticaal aan de wand te hangen. En ook deze lijst is uiteraard voorzien van een glasplaat.
 

een uniek op maat gemaakt gevelkiekje bestellen? 

kom je er niet uit?

Niet getreurd! Gevelkiekjes heeft een kadobon in het assortiment. Lekker makkelijk als je een Gevelkiekje kado wilt geven, maar de smaak van de gelukkige krijger niet precies kent. De waarde mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen. Bestel 'm op de bestelpagina en je krijgt de bon zo snel mogelijk toegestuurd.

gevelkiekje en verhuiskaartjes

Ben je in het trotse bezit van een nieuwe woning en ga je binnenkort verhuizen? Hoe leuk is het dan om je vrienden, familie en bekenden een verhuiskaartje te sturen met een tekening van jouw nieuwe woning. Alle gegevens op de achterkant van de kaart worden voorgedrukt. Je hoeft er dus alleen nog maar een adres van de ontvanger op te schrijven en een postzegel te plakken. Wel zo handig als je al genoeg te regelen hebt!