Nieuws

Workshop alert!

workshop portretjes tekenen voor groepen

Ben jij op zoek naar een creatieve invulling voor een: Vrienden- of vriendinnendag, Teamuitje, Vrijgezellendag of Bedrijfsuitje?
Leer portretjes tekenen!

Voor groepen van 4 - 12 personen (meer is bespreekbaar)
Op jouw eigen gekozen locatie
Voor slechts: € 19,95 per persoon

Kijk voor meer informatie op de workshoppagina

kleurplaatactie voor koningsdag

Wist jij al hoe het huis van de koning eruit ziet? Speciaal voor Koningsdag tekende Gevelkiekjes het huis van de koning. En als jij deze heel mooi inkleurt, maak jij kans op een leuke tekenset! 

Hoe doe je mee? 
Download hieronder de kleurplaat, laat hem printen door jouw papa of mama, kleur het op zijn allermooist in, maak hiervan en foto en vraag papa of mama deze te mailen naar: info@gevelkiekjes.nl 
Je kunt jouw kleurplaat insturen tot en met 5 mei a.s. De winnaar krijgt 6 mei bericht.

Veel kleurplezier! 

kleurplaat koningsdag.pdf

nieuw product bij gevelkiekjes!

Altijd al een oude bouwtekening van jouw huis willen hebben? Check dan deze blauwdruk van jouw huis! Deze imitatie van een oude bouwtekening is handgetekend en wordt omgezet in een blauwdruk zoals vroeger ook gebeurde. Een mooi vintage item voor jouw interieur!

Er zijn twee versies te bestellen. Jouw voor- en achtergevel op één afdruk, of op twee aparte afdrukken. Klik snel door naar de pagina "blauwdruk" om de voorbeelden te bekijken. 
 
Bestellen is heel eenvoudig: Lever een foto aan van de voor- en achtergevel van jouw huis en stuur een bestelling met de vermelding "blauwdruk".

Nu te bestellen met 20% korting!

een kleine greep uit 2023

Wist je dat:
  • Gevelkiekjes in 2023 ruim 50 mensen blij heeft gemaakt met een handgemaakte tekening van hun huis?
  • Hiervan de meeste mensen gingen verhuizen en daarom ook Gevelkiekjes verhuiskaartjes hebben besteld?
  • Ook een heleboel mensen een Gevelkiekje kado hebben gegeven ter gelegenheid van een nieuwe woning?
  • En er mensen zijn die gewoon zelf een tekening wilden hebben van hun net verbouwde huis? 
Op naar een net zo mooi jaar!

nieuw in het assortiment

Een setje van 5 (door Gevelkiekjes) handgemaakte dubbele kaartjes met kleurrijke enveloppen om te versturen bij een bijzondere gelegenheid. Altijd handig om op voorraad te hebben! Nu voor slechts € 7,50 (Ook per stuk verkrijgbaar).
Achterhoekse kaarten

En voor onze mede-Achterhoekers zijn er dubbele wenskaarten verkrijgbaar. Speciaal gemaakt voor Achterhoekse tradities als koningsschieten (gefeliciteerd koningspaar) of het bereiken van het hoogste punt bij een bouw (meiboom) en ook voor andere gelegenheden als geboorte, of een ander feestje dat gevierd mag worden. Per set van 5 kaarten betaal je €7,50, per stuk zijn ze € 2,-

nieuw in het assortiment: op maat gemaakte kleurplaten!

Gevelkiekjes stimuleert tekenen en kleuren voor kids en maakt daarom op maat gemaakte kleurplaten. Wil je kleurplaten uitdelen van jouw school, vakantieverblijf of kenmerk uit jouw dorp of stad? Neem contact op. 
(minimaal 50 ex.)