Nieuws

gevelkiekjes uit-agenda

Wil jij Gevelkiekjes in het echt zien? Bezoek dan één (of meerdere) fairs waar we dit jaar vertegenwoordigd zijn:
(er kunnen er later in het jaar nog een paar bijkomen)
  • 28 juli: Hippe Hebbedingenfair in Groenlo 12:00 - 17:00 uur 
  • 24 augustus: Binnenstebuiten in Eibergen 10:00 - 17:00 uur 
  • 31 augustus: Pittige Deerntjesmarkt in Etten 10:00 - 17:00 uur
  • 14 september: Vrienden van de Remigiuskerk in Hengelo (gld) 
Workshop alert!

workshop portretjes tekenen voor groepen

Ben jij op zoek naar een creatieve invulling voor een: Vrienden- of vriendinnendag, Teamuitje, Vrijgezellendag of Bedrijfsuitje?
Leer portretjes tekenen!

Voor groepen van 4 - 12 personen (meer is bespreekbaar)
Op jouw eigen gekozen locatie
Voor slechts: € 19,95 per persoon

Kijk voor meer informatie op de workshoppagina

kleurplaat koningsdag.pdf

nieuw product bij gevelkiekjes!

Altijd al een oude bouwtekening van jouw huis willen hebben? Check dan deze blauwdruk van jouw huis! Deze imitatie van een oude bouwtekening is handgetekend en wordt omgezet in een blauwdruk zoals vroeger ook gebeurde. Een mooi vintage item voor jouw interieur!

Er zijn twee versies te bestellen. Jouw voor- en achtergevel op één afdruk, of op twee aparte afdrukken. Klik snel door naar de pagina "blauwdruk" om de voorbeelden te bekijken. 
 
Bestellen is heel eenvoudig: Lever een foto aan van de voor- en achtergevel van jouw huis en stuur een bestelling met de vermelding "blauwdruk".

Nu te bestellen met 20% korting!

nieuw in het assortiment

Een setje van 5 (door Gevelkiekjes) handgemaakte dubbele kaartjes met kleurrijke enveloppen om te versturen bij een bijzondere gelegenheid. Altijd handig om op voorraad te hebben! Nu voor slechts € 7,50 (Ook per stuk verkrijgbaar).
Achterhoekse kaarten

En voor onze mede-Achterhoekers zijn er dubbele wenskaarten verkrijgbaar. Speciaal gemaakt voor Achterhoekse tradities als koningsschieten (gefeliciteerd koningspaar) of het bereiken van het hoogste punt bij een bouw (meiboom) en ook voor andere gelegenheden als geboorte, of een ander feestje dat gevierd mag worden. Per set van 5 kaarten betaal je €7,50, per stuk zijn ze € 2,-

nieuw in het assortiment: op maat gemaakte kleurplaten!

Gevelkiekjes stimuleert tekenen en kleuren voor kids en maakt daarom op maat gemaakte kleurplaten. Wil je kleurplaten uitdelen van jouw school, vakantieverblijf of kenmerk uit jouw dorp of stad? Neem contact op. 
(minimaal 50 ex.)