Deze klanten gingen je voor...

Graag geef ik je een inkiekje in de tekeningen die ik in opdracht heb mogen maken. Dit geeft misschien een nóg beter beeld van de mogelijkheden. En heb je andere wensen? Laat het mij gerust weten door een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. 

bijzondere opdracht:nooit vastgelegd op foto

Wat als je een goede herinnering hebt aan je vader die altijd het gras voor het huis maaide en dit nooit vastgelegd is op foto? Dan laat je dus een handgemaakte tekening maken. Er werd een foto van het huis aangeleverd, een aantal portretfoto's en het merk van de grasmaaier werd doorgegeven. Dit alles is samengesteld in tekening op A3 formaat. Een prachtige opdracht om te mogen maken!

bed & breakfast limburg

De oud eigenaren van deze bed & breakfast zijn recent verhuist. En ze missen hun oude stek, de kippen en de karakteristieke details. Nou, met deze informatie kan Gevelkiekjes wel uit de voeten! De details zijn, naast de tekening van het pand, uitgewerkt. 

Speciale wensen (deel 1)

Gevelkiekjes is er niet alleen om huizen te tekenen, maar ook auto's. Drie op een rij maar liefst! Dit was een speciale wens van de opdrachtgever waar we natuurlijk op ingaan. Niets is te gek bij Gevelkiekjes... 

speciale wensen (deel 2)

Wat als je gaat samenwonen door bij je vriend in te trekken en je eigenlijk een 'standaard' verhuiskaartje daarom niet passend vindt?  Iedereen kent het huis dat je betrekt immers al. Nou, ook daar weet Gevelkiekjes raad mee. Met een paar foto's van de personen en een aantal vragen rolde deze tekening uit de pen. Over een persoonlijk verhuiskaartje gesproken... :)

oud huis in modern jasje

Deze jaren 30 woning is vereeuwigd op een strakke pentekening. Deze stijl past namelijk het beste in het moderne interieur van de bewoners, waarin de tekening komt te hangen. Een goede keuze vindt Gevelkiekjes!

vakantiekiekje

Dit prachtige complex staat middenin de duinen aan de kust. Aangezien het een groot complex is heb ik ervoor gekozen de tekening op A3 formaat te maken. Ook leuk hè, zo'n blijvende herinnering aan je vakantie aan de muur? Ook dat is mogelijk bij Gevelkiekjes.

bijzonder project voor het steengroevetheater:

programmaboekje

Voor de rockmusical "De Freule" van het Steengroevetheater in Winterswijk mocht ik tekeningen maken voor het onder andere het programmaboekje. Ik heb de belangrijkste elementen uit het verhaal met houtskool en fineliner getekend.

vooraankondiging

De tekeningen zijn ook gebruikt door Theater De Storm en het Steengroevetheater om de voorstelling dagelijks te promoten op Facebook en Instagram. Uiteindelijk is de voorstelling door 12.000 mensen bezocht en volledig uitverkocht.

banners in de groeve

En de tekeningen zijn gebruikt voor banners die werden opgehangen op het horecaplein. Zo konden mensen na de voorstelling het verhaal nog eens nalezen onder het genot van een drankje en een hapje.

en dit zeggen mensen over hun gevelkiekje: